dijous, 29 de gener del 2015

RUA CARNESTOLTES SANT ANDREU 2015

Us informem que com cada any l’AFA participa a la Rua de Carnestoltes de Sant Andreu, i en aquesta ocasió us proposem que ens disfressem tots de Telèfon Mòbil.

Les Famílies que vulguin participar, hauran de fer-se les seves disfresses.

La confecció de la disfressa és senzilla, es tracta de 2 cartolines grans de 50cm x 65 cm aproximadament i de color negre.  

A la cartolina negre de davant, s’han d’enganxar per la part de fora i amb pegament de barra els icones típic de mòbil, i a l’altre cartolina de l’esquena la lent de la càmera y el logotip que vulgueu.

Podeu descarregar i imprimir les imatges de l’Enllaç que us facilitem, o si aquestes no us agraden podeu trobar més a Google imatges. Enllaç icones telèfon mòbil 

Per posar-nos la disfressa, enganxarem les cartolines entre si a l'altura de les espatlles i la cintura (tipus home anunci) per 2 tires amples de cartolina negra, o també es pot utilitzar cordó negre amb l’ajuda de celo de precinte transparent per la part de dintre de la disfressa.

Si és possible perquè ens quedi millor, el dia de la Rua intentarem vestir amb tota la roba negra, blau marí o el mes fosca possible.

La Rua serà el Diumenge dia 15 de Febrer, i es surt des de Concepció Arenal entre el carrer Dublín i Fabra i Puig, la trobada és a 10.30 h. i la Sortida a les 11:00 h.

VENIU TOTS, US  HI  ESPEREM!!!!!